Sommar 2023: Renovering eller skärgårdssemester?

Att renovera hemma kan vara en stressig process, men det betyder inte att du behöver offra din sommarsemester. Varför inte ta tillfället i akt och utforska Skärgårdens vackra platser samtidigt som ditt hem förvandlas med hjälp av professionella entreprenörer?

Upptäck skärgårdens vackra platser under din semester

Skärgården är en av Sveriges mest imponerande platser, och det finns inget bättre sätt att upptäcka det på än med båt. Njut av den friska luften och havsbris, medan du besöker öar, vikar och kuststäder. Varje plats har sin egen unika charm, från pittoreska fiskelägen till avlägsna öar där du kan uppleva tystnaden och lugnet.

Några av de mest populära platserna att besöka under en skärgårdssemester inkluderar Vaxholm, Sandhamn, Grinda och Möja. Dessa destinationer erbjuder allt från fina restauranger och pubar till natursköna vandringsleder och båtturer. Och det finns inget bättre sätt att uppleva alla dessa platser än med din egen båt.

Under tiden du är på en skärgårdssemester sker samtidigt en kvalitativ renovering av ditt hem. Vare sig det gäller takbyte, fasadrenovering eller totalrenovering av kök eller badrum kommer ditt nyrenoverade hem välkomna dig tillbaka när semestern är slut och energin är fulltankad efter en avkopplande semester. 

5 tips till för en skön båtsemester (istället för att ägna semestern på renovering)

    1. Trygg och säker start: Se till att båten är trygg och säker innan avfärd genom att rusta båten inför säsongen
    1. Utforska nya platser: Använd tiden på din båtsemester till att utforska nya platser. Besök öar och stränder som du aldrig tidigare har varit på, och ta in de fantastiska vyerna och känslan av frihet som bara en båtsemester kan erbjuda.
    1. Koppla av och njut av naturen: Skärgården är en fantastisk plats för att koppla av och njuta av naturen. Ta ett dopp i det kristallklara vattnet, fiska eller bara njut av solen och lugnet på båten.
    1. Prova på nya aktiviteter: Båtsemestern ger dig möjlighet att prova på nya aktiviteter som du kanske inte har haft möjlighet att göra tidigare. Varför inte prova på vattensporter som vattenskidor, wakeboarding eller kajakpaddling?
    1. Njut av god mat och dryck: Skärgården är också känd för sin goda mat och dryck. Utforska lokala restauranger och kaféer och prova på traditionella skärgårdsrätter som färsk fisk och skaldjur, eller grilla din egen mat ombord på båten.